Семінар, присвячений виходу нової версії програмного забезпечення ANSYS V.19

Шановні колеги! ТОВ «СОФТ ІНЖИНІРИНГ ГРУП», офіційний дистриб’ютор компанії ANSYS Inc. в Україні, запрошує всіх бажаючих фахівців інженерних спеціальностей з державних та приватних компаній та організацій, а також з вищих навчальних закладів, прийняти участь у семінарі, що присвячений виходу нової 19-ї версії програмного забезпечення ANSYS та буде проведений в декількох містах України.

 

Мета семінару – демонстрація нових можливостей розрахункового функціоналу та поділитися досвідом успішного використання продуктів ANSYS в інженерній практиці. Відвідувачі заходу матимуть можливість ознайомитись з новими технологіями комп’ютерного моделювання та прикладами їх практичного застосування в інженерних проектах, що отримали значні конкурентні переваги за рахунок оптимізації виробів з використанням продуктів ANSYS. В рамках заходу, відвідувачі будуть ознайомлені з новими продуктами ANSYS Discovery, спеціалізовані рішення ANSYS 19.0 для адитивних технологій, продуктами низькочастотних електромагнітних розрахунків Maxwell, інше.

Дати проведення семінарів:

Київ | 29 травня 2018 р.
Харків | 31 травня 2018 р.

Протягом семінару відвідувачі заходу будуть мати можливість безпосереднього спілкування зі спеціалістами ТОВ СОФТ ІНЖИНІРИНГ ГРУП щодо технологій ANSYS, ліцензування, консалтингу, проведення навчання і таке інше. Участь в семінарі є безкоштовною. Необхідною умовою для участі в заході є обов’язкова завчасна реєстрація з підтвердженням від організатора заходу.

Організатор заходу

ТОВ «СОФТ ІНЖИНІРИНГ ГРУП», офіційний дистриб’ютор американської компанії ANSYS Inc. в Україні.

Україна, м.Київ, вул. Еспланадна, б.20, оф. 1107 ANSYS Inc. http://www.ansys.com Розробник програмного забезпечення в галузі чисельного моделювання, розрахунку лінійних та нелінійних, стаціонарних та нестаціонарних просторових задач механіки деформівного твердого тіла, механіки конструкцій, механіки рідини та газу, теплопередачі, електродинаміки, акустики, проектування електроніки, а також розрахунку зв'язаних задач.

Зворотній зв’язок

Розділ присвячений семінару: http://www.ansys.soften.com.ua/seminar-ansys-19.html
Контактна особа заходу: Ігор Яструб
Електронна адреса: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.
Тел. для зв’язку: +38 044-494-44-60


Печать   E-mail